ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد رویداد «امید فردوسی» با رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
سرخط خبرها

راهبردهای نگران کننده تولید موبایل ایرانی

  • کد خبر: ۲۷۹۶۹
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
راهبردهای نگران کننده تولید موبایل ایرانی
تولیدکننده به خود اجازه می‌دهد در نبود رقیبان قدرتمند، هر محصول بی کیفیتی را با هر قیمتی که می‌خواهد به مصرف کننده عرضه کند.
وفایی‌نیا/شهرآرانیوز- وزیر ارتباطات به تازگی خبر از ساخت ۴۰۰ هزار گوشی موبایل بومی و ۵/۲ میلیون پورت مودم VDSL تا انتهای امسال داد، خبری خوشحال کننده که نشان از میزان توانمندی‌های متخصصان کشورمان دارد.
 
حتی امیدواریم به جای ۴۰۰ هزار عدد، تا انتهای سال ۴۰۰ میلیون موبایل بومی ساخته شود، اما در صحبت‌های وزیر ارتباطات نشانه‌هایی نگران کننده هم از جنس حمایت‌ها برای تولید این محصولات بومی به چشم می‌خورد.
 
متأسفانه در کشور ما ۲ راهبرد کلی برای حمایت از تولیدات بومی وجود دارد که با وجود ناکارآمدی، سال هاست همچنان استفاده می‌شود. اولین راه، ممنوعیت واردات نمونه‌های باکیفیت خارجی آن محصول است.
 
جهرمی همین راهکار را برای حمایت از مودم VDSL داخلی پیشنهاد داده و گفته است با هماهنگی وزارت صمت، ظرفیت واردات این تجهیزات به کشور محدود خواهد شد، مسیری که نتیجه آن معمولا ایجاد بازاری انحصاری در کشور است.
 
در این شرایط، تولیدکننده به خود اجازه می‌دهد در نبود رقیبان قدرتمند، هر محصول بی کیفیتی را با هر قیمتی که می‌خواهد به مصرف کننده عرضه کند.
 
نتیجه این سیاست را در مواردی مانند صنعت خودرو به وضوح مشاهده می‌کنیم. دومین راهکاری هم که با وجود نتیجه بخش نبودن، همیشه از سوی مسئولان تجویز می‌شود، ارائه وام‌های میلیاردی و پول پاشی‌های بی حساب است. وزیر ارتباطات برای حمایت از تولید ۴۰۰ هزار موبایل بومی، از ۵۰۰ میلیارد تومان منابع مالی دولتی برای وام دادن به اپراتور‌ها خبر داد، موضوعی که یادآور وام‌های میلیاردی‌ای است که چند سال پیش به پیام رسان‌های بومی داده شد و در نهایت اصلا نتیجه مطلوبی هم به دنبال نداشت.
 
اصولا در صنایع «های تک» مانند تولید تلفن همراه یا تجهیزات کامپیوتری، تزریق منابع مالی به تنهایی تأثیر چندانی ندارد. این سیاست تنها باعث می‌شود شرکت‌هایی به اسم تولید موبایل و به طمع استفاده از این وام‌های کلان شکل بگیرند و در نهایت سرمایه‌های دولتی به هدر برود.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->